Opiskelijayhteistyö

Opiskelijayhteistyö

Rekrytoi opiskelija tai alumni tai aloita opetusyhteistyö eri tutkinto-ohjelmien kanssa.

Yliopiston Työelämäpalvelut on apunasi, kun haluat avata yhteistyötä Tampereen yliopiston opiskelijoiden ja opetuksen suuntaan.

Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston työpaikkavälityspalvelut yhdistyvät 19.11.2018 alkaen. Tämän jälkeen alla olevista linkeistä sekä Aarresaari.net-palvelusta voit jättää ilmoitukset samalla kertaa kaikille tamperelaisille yliopisto-opiskelijoille. Lue tiedote>>

Ilmoita työpaikasta opiskelijoille ja valmistuneille

Työpaikkavälityksen avulla tavoitat nopeasti ja vaivattomasti todellisia haasteita etsivät vastavalmistuneet kandit, maisterit ja tohtorit sekä periodi- ja projektitöitä etsivät opiskelijat. Aiemmin valmistuneita yliopiston alumneja tavoitat myös yliopiston LinkedIn-sivun kautta.

Ilmoita työpaikasta »
Tutustu yliopiston alumneihin LinkedInissä »

Palkkaa harjoittelija

Harjoittelijan palkkaaminen antaa työnantajalle mahdollisuuden saada motivoituneen ja uusinta tietoa hallitsevan työntekijän organisaatioonsa. Harjoittelu on keskimäärin kolme kuukautta kestävä yliopisto-opiskelijan työjakso yrityksessä, yhteisössä tai julkisessa organisaatiossa.

Ilmoita harjoittelupaikasta »

Teetä projektityö tai opinnäyte

Erilaiset case-projektit, harjoitus- ja opinnäytetyöt ovat myös hyvä tapa hyödyntää yliopisto-opiskelijoiden osaamista. Opintoihin liittyvän yhteistyön voit käynnistää muun muassa

Tapaa opiskelijoita

Yritystapahtumat, työnantajavierailut ja erilaiset kohtaamiset kampuksella tarjoavat työnantajalle mahdollisuuden kirkastaa organisaation työnantajakuvaa tulevaisuuden osaajille sekä löytää harjoittelijoita, graduntekijöitä sekä työntekijöitä vakituisiin ja projektitehtäviin.

Voit myös kutsua opiskelijoita tai henkilökuntaa kylään, ekskursiolle organisaatioonne. Opiskelijoiden ja työnantajien kohtaamisia järjestävät Työelämäpalvelut, Y-kampus sekä eri alojen ainejärjestöt.

Opiskelijoita voit tavata myös Yrityspäivillä, joka on Suomen suurin korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Jokavuotiset Yrityspäivät järjestetään aina helmikuun alussa Tampereen yliopistolla ja Tampereen teknillisellä yliopistolla.

Yliopiston aulatiloista voi varata standipaikan markkinointitilaisuuksia varten. Varaukset tehdään Tay-Palveluiden kautta.

Ota yhteyttä

Yhteyspäällikkö Mia Simpanen
p. 040 1901243, etunimi.sukunimi@uta.fi

Sidosryhmäjohtaja Päivi Myllykangas
p. 0407436417, etunimi.sukunimi@uta.fi